Oasen Logotype
START BEHANDLINGAR TERAPEUTER GRUPPTRÄNING INSTRUKTÖRER SCHEMA KONTAKT OM OASEN LÄNKAR
om
en oas för välmående

Oasen slog upp portarna 1999 och vår inriktning är att skapa välmående. Genom att arbeta med olika former av terapier och behandlingar strävar vi efter att uppfylla Dina förväntningar och önskemål. En kombination av olika behandlingar, under samma tak, ökar möjligheten för en optimal känsla av välbefinnande och läkande, både fysiskt och mentalt. Här erbjuds gamla beprövade metoder kombinerat med det senaste inom alternativa behandlingar och terapier. Utöver detta bjuder vi på intressanta seminarier och föreläsningar, samt olika gruppträningar.

Vår kropp har en fantastisk förmåga till självläkning, låt oss ta vara på den!

Fria P-platser på Gudmundvägen från 1-3 timmar. ( P-skiva )

Kropp & Själ i balans Det goda samtalet Rörelseglädje Hudvård
Sömnlöshet, näringsbrister och förgiftning belastar vårt endokrina system och försvårar kroppens självläkande förmåga och skapar mycket stress. En ”god natts sömn”, äta sig mätt på riktig mat och hjälp med ev brister är basen för en fysiskt frisk kropp. Tillsammans med Yoga, meditation, djup avslappning eller massage skapar du en balans mellan det fysiska och mentala.
Det är som det är, du behöver inte gilla det med du måste acceptera det! Ibland ställs vi inför situationer eller trauman i livet när vi behöver en samtalspartner. Någon som kan , hjälpa oss att hålla isär alla trådar när det verkar som mest trassligt. Någon som inte är del av vårt förflutna, som inte dömer men som kan hjälpa oss att skilja på det vi kan eller inte kan påverka.
Kroppen är byggd för rörelse! Underhåll både kropp och själ genom rörelse och träning. Balans, styrka och smidighet är lika viktigt som att hålla konditionen på en bra nivå. På Oasen erbjuder vi meditation och Yoga! Huden är vårt största organ. Den avgiftar oss genom att svettas, den absorberar både bra och dåliga saker. På huden ser vi oftast de första tecknen på obalanser, både mentala och fysiska. Att ta hand om sin hud är lika mycket en skön avkoppling som välgörande rengöring av ”kroppens filter mot världen”.
© Oasen 2022 — Vendevägen 11c — Djursholms Torg — 182 69 Djursholm — Tel. 08-755 12 32