Oasen Logotype
START BEHANDLINGAR TERAPEUTER GRUPPTRÄNING INSTRUKTÖRER SCHEMA KONTAKT OM OASEN LÄNKAR
 
  Gruppträning
     
       
Medicinsk Qigong  

Naturen och människan i harmoni
Medicinsk qigong enligt Biyunmetoden utgår från en samverkan med naturen. Det är en underbar självhjälpsmetod där du genom avslappning, naturlig andning, koncentration och långsamma mjuka rörelser tillför livsenergi till kroppen. Man kan kalla det en rörelsemeditation. Genom att träna medicinsk qigong stärker du ditt immunförsvar och förbättrar din allmänhälsa. Du motverkar stress och löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. Inom dig själv finns en stor energi och läkekraft. Den medicinska qigongen hjälper dig att få tillgång till din egen helande kraft!

 

 

Yinyoga  Balett för vuxna

      Vad är Yinyoga?

Yinyoga är en mycket långsam och snäll form av yoga som utövas sittande eller liggande. Vi eftersträvar ingen perfektion eller precision i våra positioner, utan lyssnar istället uppmärksamt inåt efter vad kropp och sinne behöver. Det betyder att yin passar alla människor, oavsett ålder, kroppsform och tidigare erfarenhet av yoga. 

Klassisk balett för alla! Introduktionskurs i klassisk balett för vuxna, ingen tidigare erfarenhet behövs och ett gratis provtillfälle tillgängligt! Vi tränar i små grupper i en mysig lokal i hjärtat av Djursholm. Fokus på smidighet, hållning, styrka, koordination och balans, och inte minst glädjen vid att dansa till vacker klassisk musik! Tät uppföljning och vikt på anatomiskt korrekta övningar, utvecklat för vuxna nybörjare. Ta gärna kontakt vid frågor, varmt välkomna!
Hanne Aspelund
0731 025 771 Engelsktalande
djursholmbalettbeginners@gmail.com

Andning, energipåfyllning, och meditation är alltid det primära…  
Yinyoga Balett för vuxna Qigong  
 
 
 
© Oasen 2023 — Vendevägen 11c — Djursholms Torg — 182 69 Djursholm — Tel. 08-755 12 32