Oasen Logotype
START BEHANDLINGAR TERAPEUTER GRUPPTRÄNING INSTRUKTÖRER SCHEMA KONTAKT OM OASEN LÄNKAR

Hanne Cecillie

Utbildning och Sysselsättning

Hanne Cecilie håller i grunden en ekonomie masterexamen från handelshögskolan BI, men har praktiserat klassisk balett sen 3 års ålder i Norge, Frankrike och Schweiz.
Ett stort intresse för fysisk aktivitet och friskvård har fört till kurser inom anatomi och fysiologi vid Norges Idrottshögskola och utbildningar som Pilates instruktör (SATS) och som yoga lärare för gravida (Atmajyoti yogastudio). Hon har själv praktiserat ashtanga- och hatha-yoga sen 15 år tillbaka och tränar fortfarande klassisk balett regelbunden.
Med sin introduktionskurs i klassisk balett för vuxna, nybörjare, hoppas Hanne Cecilie att introducera dig till grunderna i klassisk balett och på så sett bidra till en stärkt kropp med särskilt fokus på hållning, balans och smidighet.
Varje kurstillfälle varar en timme och hålls varje 

måndagar: 09-10: nybörjarbalett för vuxna och Barnbalett: 15.30-16.15 för barn f.2017

tisdagar 12-13: styrka och stretch för vuxna till peppande musik. Som komplement till annan träning så som tennis, golf, styrketräning.

torsdagar 08.45-09.45: nybörjarbalett för vuxna. Lite extra övningar för dom som har tränat en eller flera terminer men nybörjare också välkommna.

fredagar: 09-10: nybörjarbalett för vuxna. och seniorbalett / 70+ 10.30-11.30: liten grupp med övningar särskilt anpassat 70+. Fokus på balans, koordination och vacker klassisk musik.

Uppstart veckan 18 september, uppehåll vid skollov. Alla välkommna, inga förkunskap krävs. NB. Nybörjarbalett och barnbalett på engelska, seniorbalett på svenska.
Klädsel: träningsbyxor/tights, t-shirt och vanliga strumpor (sen balettskor i skinn eller tyg).
Välkomna att ta kontakt för anmälan eller vid frågor på mobil (0731-02 5771) eller mail: djursholmballetbeginners@gmail.com

Jag hoppas att kunna lära dig att glädjas lika mycket över dansens värld som jag gör!

© Oasen 2023 — Vendevägen 11C— Djursholms Torg — 182 69 Djursholm — Tel. 08-755 12 32