Oasen Logotype
START BEHANDLINGAR TERAPEUTER GRUPPTRÄNING INSTRUKTÖRER SCHEMA KONTAKT OM OASEN LÄNKAR
Pernilla Rasiwala
Berit Falk
Utbildning och Sysselsättning

Yin står för lugn och stillhet och är enligt traditionell kinesisk medicin den balans och det komplement som vi behöver för att väga upp all Yang som vi har i våra liv.

Yinyogan vilar på tre grundpelare nämligen passiv stretch, medveten närvaro och traditionell kinesisk medicin. Yinyogan är alltså verksam både för kropp och själ.

Varför yinyoga? 

I Yinyogan hittar vi stillheten inom oss, både i kroppen och i själen. Genom att stanna länge och avslappnat i varje position kommer vi långt in i kroppens, med stigande ålder, ganska tajta bindväv - vår fascia.

Genom att slappna av i Yinyogan och låta gravitationen göra jobbet kommer Du att få uppleva att fysiska smärtor i kroppen minskar och att Din stressnivå sjunker. Du kommer att finna en underbar ro och balans.

För vem är yinyoga? 

Yinyoga är en mycket långsam och snäll form av yoga som utövas sittande eller liggande. Vi eftersträvar ingen perfektion eller precision i våra positioner. Det betyder att Yinyoga kan utövas av alla människor, oavsett ålder, kroppsform och tidigare erfarenhet av yoga. 

 

© Oasen 2023 — Vendevägen 11C— Djursholms Torg — 182 69 Djursholm — Tel. 08-755 12 32